/n

Besteed uw receptiebezetting uit aan QualityProfs

 

QualityProfs is de onmisbare outsourcingspartner voor elke Facility Manager of organisatie die kampt met (regelmatige) bezettingsproblemen van de receptie of backoffice. Waarom? Wij garanderen dat de bezetting en het functioneren van uw receptie continue gewaarborgd is. Of u nu op tijdelijke basis iemand nodig heeft, in ad hoc situaties of juist structureel. Wij nemen de zorgen voor de invulling van de receptie uit handen zodat u tijd overhoudt voor andere belangrijke werkzaamheden. Met de hoogstaande kwaliteit van de medewerkers van QualityProfs wordt uw receptie een geoliede machine. En daar plukken klanten, leveranciers en medewerkers de vruchten van!

 

Overal thuis in receptiewerkzaamheden

 

De medewerkers van QualityProfs zijn dienstverlenende professionals die helemaal thuis zijn bij elke organisatie waar een receptiedienst of backoffice ingevuld moet worden. Dankzij onze unieke werkwijze nemen zij moeiteloos alle voorkomende taken van receptioniste, telefoniste, backoffice medewerker of gastvrouw over. Als het nodig is verrichten deze vakmensen voor uw organisatie alle werkzaamheden van de front- én backoffice.

 

Wij begrijpen dat geen organisatie hetzelfde is. Daarom bieden wij maatwerk en stemmen we onze dienstverlening af op uw behoefte. Wilt u ook geen omkijken meer hebben naar de receptie of backoffice? Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vraag ons informatiepakket aan over de dienstverlening van QualityProfs.

 

Tot ziens!

 

Cindy Krijgsman

Cindy Krijgsman-Planken

Directeur

 

Altijd maatwerk in dienstverlening

Download
Tips & trics
Receptioniste
nodig?
Informatie
aanvragen