/n

Maatwerk in dienstverlening

 

 

U kunt de receptiebezetting op verschillende manieren aan ons uitbesteden. U kunt ervoor kiezen de zorgen en planning van de receptie volledig, gedeeltelijk of tijdelijk aan ons toe te vertrouwen. Onze dienstverlening stemmen we graag af op de behoefte binnen uw organisatie.

 

Tarieven zonder verrassingen

Onze dienstverlening is maatwerk. Ook het totale financiële plaatje hangt af van de wensen die er zijn en de eisen die aan het niveau van onze medewerkers worden gesteld. Omdat wij met een all-in uurtarief werken heeft u nooit verrassingen achteraf. Naast een kwalitatieve receptie, kan het volledig of deels uitbesteden van de receptiebezetting ook financieel gunstig zijn. Wij rekenen het graag voor u uit. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan maken we graag een afspraak voor een korte kennismaking.

 

Onze diensten

Wij bieden de volgende veelzijdige oplossingen als u uw receptiebezetting geheel of gedeeltelijk wilt outsourcen. Ook voor ad hoc bezettingsproblemen van de receptie bent u bij ons aan het juiste adres. Elk pakket kan op de wensen en behoefte van uw organisatie worden afgestemd:

Altijd maatwerk in dienstverlening

Download
Tips & trics
Receptioniste
nodig?
Informatie
aanvragen