/n

Wij zoeken receptionistes met hart voor het vak

 

Voor uitbreiding van ons team met professionals, zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde receptionistes met hart voor het vak. Wil jij graag deel uitmaken van onze organisatie en beschik je over een excellente dienstverlenende instelling? Solliciteer dan bij QualityProfs!

 

We bieden je kansen als je ervaring hebt als receptioniste of backoffice medewerker, of als je naast je studie wat wil bijverdienen. We bieden mogelijkheden voor een dienstverband op oproepbasis of contractbasis. Je kunt ervoor kiezen om op een vaste locatie te werken, of juist bij verschillende organisaties. Er zijn parttime en fulltime functies. Onze klanten zijn met name gevestigd in de Randstad.

 

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar sollicitaties@qualityprofs.nl, of vul het online sollicitatieformulier in. Wij bekijken vervolgens of er op dat moment een vacature openstaat die aansluit bij je opleiding, ervaring en voorkeuren. Als dit het geval is, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Receptioniste, dat is een vak! QualityProfs heeft de specialisten

Solliciteer
Direct
Q-Team
Functie-eisen